MUZIEK MARATHON

Zaterdag 6 november 2021

Aanvang 15.30 (0 t/m 2 jaar)

Aanvang 16.30 (3 t/m 6 jaar)

Aanvang 20.00 (alle leeftijden)

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14, Amsterdam

Toegang gratis (cash donaties welkom), borrel na afloop

Reserveringen: cultuurmarathonbuurt@gmail.com

BB-Wonderland-Collectief-2.jpg

MIDDAGVOORSTELLINGEN: WONDERLAND
Een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten. In een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal bewegen de dansers en omringen de muzikanten de kinderen met mooie klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek en ontstaat er ter plekke een ontroerende en unieke dialoog tussen artiesten, kinderen en volwassenen.

AVONDVOORSTELLING

Muzikanten uit de buurt nemen U mee in hun muzikale wereld vol chansons, ballades, klassieke werken en moderne meezingers. We gaan van Schubert en Gershwin via Luciano Berio en George  Gurdjieff naar John Denver, Andre Hazes en Jaques Brel

 

Het evenement is gratis toegankelijk (hoewel een donatie altijd mag!), duurt ongeveer een uur zonder pauze en wordt gevolgd door een borrel, waarbij bezoekers de artiesten en elkaar beter kunnen leren kennen (voor de kinderen is er smiddags limonade en wat lekkers). Hoewel het een buurtevenement is, zijn natuurlijk muziekliefhebbers van buiten de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt ook van harte welkom! Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door het buurtbudget, een initiatief van de gemeente Amsterdam, en wordt georganiseerd door bewoners van de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt.

Gebruik bovenstaand oranje knopje om te reserveren of mail anders naar cultuurmarathonbuurt@gmail.com . Voor dit event is geen corona-check nodig, wij houden ons aan de 1,5 meter  afstand maatregelen.

.

Musici:

Mirjam Simons

Johannes Kaptein

Naqiba Bergefurt

Herbert de Jonge

Jeannine Caland

Arnold de Boer