OPEN MIC MARATHON

Zaterdag 30 april 2022

Aanvang 20.00 (alle leeftijden)

Willem de Zwijgerkerk

Olympiaweg 14, Amsterdam

Toegang gratis (cash donaties welkom), borrel na afloop

Reserveringen: cultuurmarathonbuurt@gmail.com

open-mic-1.jpg

MIDDAGVOORSTELLINGEN -deze gaat helaas niet door wegens een tekort aan aanmeldingen-

Het podium staat open voor alle kinderen en jongeren uit de Marathonbuurt en omstreken om hun podiumkunsten te laten zien. Kun je zingen, dansen, dichten of vertellen? Het je een muziekstuk wat je wilt spelen, een lied dat je wilt zingen, een gedicht of rap die je wilt opvoeren, een verhaal dat je wilt vertellen of een dans die je wilt dansen? Geef je op! Stuur een mail naar: cultuurmarathonbuurt@gmail.com  We nemen dan kort met je door wat je gaat doen en plannen je in voor de middag. Laat op tijd weten of je komt. Je bent welkom. We kijken uit naar jullie bijdrages!   


AVONDVOORSTELLING

Het podium van De Willem is vanavond aan een ieder uit de buurt die een lied, muziekstuk, verhaal, gedicht of dans met ons wil delen. Er zijn vele creatieve mensen in onze buurt. De meesten zien we echter niet optreden in de buurt. We willen een avond scheppen waarop de kunsten die leven in de Marathonbuurt gedeeld wordt met elkaar en met vele andere liefhebbers uit de buurt. 

WIL JE MEEDOEN!? MAIL dan voor 23 april naar >> cultuurmarathonbuurt@gmail.com 

Vermeld wat je wil doen en met hoeveel personen.

Wij nemen dan contact met je op en plannen je in!

Je hoeft dan dus geen kaartje te reserveren.

Het evenement is gratis toegankelijk (hoewel een donatie altijd mag!), duurt ongeveer een uur zonder pauze en wordt gevolgd door een borrel, waarbij iedereen elkaar beter kan leren kennen (voor de kinderen is er smiddags limonade en wat lekkers). Hoewel het een buurtevenement is, zijn natuurlijk liefhebbers van buiten de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt ook van harte welkom! Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door het buurtbudget, een initiatief van de gemeente Amsterdam, en wordt georganiseerd door bewoners van de Marathon- en Bertelmanpleinbuurt.

Gebruik bovenstaand oranje knopje om te reserveren of mail anders naar cultuurmarathonbuurt@gmail.com . Voor dit event is geen corona-check nodig, wij houden ons aan de 1,5 meter  afstand maatregelen.

.